Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

7-daags programma

Noors Lapland: Magische Lofoten & Tromsø | 7 dagen

7-daags individueel programma, dagelijks vertrek van 1 september 2020 tot 30 april 2021

Bekijk de prijzen van dit programma

Dag 1: BRUSSEL - OSLO - BODØ - SVOLVAER (D)

Vertrek in de loop van voormiddag vanuit Brussel naar de lokale luchthaven van Svolvær met overstap te Oslo en Bodø. Aankomst in de late namiddag en transfer naar uw verblijfslocatie, gelegen op een klein eiland net voor het stadje Svolvær.

U verblijft op een klein eiland dat deel uitmaakt van het stadje Svolvaer Eén van de hoogtepunten van de reis: een overnachting in een rorbu

Eén van de hoogtepunten van een Noorwegen reis is ongetwijfeld een overnachting in een rorbu, een typisch vissershuisje aan de rand van het water. Deze rorbus deden in het verleden dienst als tijdelijke slaapplaats voor de vissers die tijdens de winter naar dit gebied kwamen om op kabeljauw te vissen. Tegenwoordig zijn vele van deze rorbus omgebouwd en aangepast waardoor u er in alle comfort en gezelligheid kan logeren.

3-gangen diner in een lokaal restaurant.

Rechtstreekse vlucht van Oslo naar Svolvær

Op bepaalde data kan er ook rechtstreeks gevlogen worden op Svolvær vanuit Oslo. Indien u van deze ochtendvlucht wil gebruikmaken, dient u de nacht(en) voordien in Oslo te overnachten. U kan er bv. 2 nachten verblijven en zo een leuke citytrip Oslo aan uw programma toevoegen.
Prijzen te verkrijgen op eenvoudige aanvraag.

Dag 2: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant.

Winter, lente, zomer of herfst? De Lofoten hebben elk seizoen wel iets unieks en wondermoois te bieden. Is het nu de sneeuw en het Noorderlicht in de winter, de kabeljauw die aan het drogen is in de lente, de middernachtzon in de zomer of de wondermooie herfstkleuren? Elk seizoen is er anders en een bezoek op zich waard.

In de Lofoten is elk seizoen anders en een bezoek op zich waard Typische voor de streek: drogen van kabeljauw in open lucht

Hier komt de natuur- en cultuurliefhebber volop aan z'n trekken. Doordat ieder seizoen er anders is, is dit gebied een grote inspiratiebron voor diverse artiesten, schrijvers en kunstenaars. Getuige hiervan zijn de vele musea en kunstgalerijen die u er terugvindt. Niet voor niets wordt dit gebied door Unesco als uniek bestempeld. 1000 foto's geven nog maar een glimps van al het moois dat u hier kan beleven. De Lofoten hebben in de wintermaanden een relatief mild klimaat vergeleken met andere gebieden op dezelfde breedtegraad. Dit komt door de invloed van de warme Golfstroom. De gemiddelde dagtemperatuur in de koudste maand januari bedraagt -1°C wat relatief warm is. Hierdoor zijn de wegen in dit gebied, mede door aangepaste winterbanden, best goed berijdbaar.

U kan u verblijf in de Lofoten vervolledigen met een aantal facultatieve excursies of u kan op voorhand een huurwagen boeken om zelf de streek te verkennen.

Facultatieve excursies herfst/winter

 • Kajakken op zee
  Kajakken op zee Onder leiding van een professionele gids ontdekt u de Lofoten vanop het water. De locatie van de tocht wordt bepaald door de klimaat- en zeeomstandigheden. Deze excursie is geschikt voor sportievelingen.
  Tijdens deze tocht maakt u op een leuke manier kennis met de Lofoten vanaf het water. Transfers en materiaal inbegrepen. Warme kledij is aangeraden.

  Duur: 4u (halve dag)
  Data: september - april
  Prijs: € 145,00/pers.
  Minimum 2 deelnemers
 • Zeearend- & natuursafari
  Zeearend- en natuursafari Na een korte uitleg over de geologie en klimaat van de Lofoten vertrekt u op een boottocht waar u beter kan kennis maken met de prachtige landschappen die deze streek te bieden heeft. Tijdens deze tocht worden er ook een aantal fjorden en (Vestfjord of Trollfjord) inhammen binnengevaren en is de kans reëel dat u zeearenden en andere vogelsoorten te zien krijgt. Op de boot wordt een lichte lunch aangeboden.

  Duur: 4 u
  Data: september - april, diverse vaste vertrekdata per week
  Prijzen: € 135,00/volw., € 70,00/kind (4 tem 12 jaar)
  Warme thermische pakken kunnen voorzien worden
  Minimum 6 deelnemers
 • RIB Safari naar de Trollfjord
  RIB Safari naar de Trollfjord Met snelle boten (RIB's) vaart u naar de Trollfjord waar u zeearenden kan observeren. Onderweg maakt u kennis met de typische kust-landschappen van de Lofoten en ontmoet u diverse vogelsoorten.

  Duur: 1,5 à 2u
  Data: gans het jaar (diverse afvaarten)
  Prijzen: € 95,00/pers., € 70,00/kind(8 tem 11 jaar)
  Minimum 4 deelnemers
  Opmerking: voor afvaarten van 23/12 tem 02/01 geldt een supplement van
  € 30,00/pers.
 • Sneeuwschoenwandeling
  Sneeuwschoenwandeling Onder leiding van een professionele gids maakt u een mooie en rustige sneeuwschoenwandeling. Transfers en sneeuwschoenmateriaal inbegrepen. Niet geschikt voor kleine kinderen. Warme kledij en goede wandelschoenen zijn aangeraden.

  Duur: 3u
  Data: december - april
  Prijs: € 125,00/pers.
  Transfers en materiaal inbegrepen
  Minimum 2, maximum 15 deelnemers
 • Wandeling in de bergen
  Wandeling in de bergen Onder leiding van een professionele gids maakt u een mooie maar actieve wandeling in de omgeving van Svolvær. Tijdens de wandeling wordt een relatief steile berg beklommen en eenmaal op de top zal u beloond worden met een spectaculair uitzicht. Niet geschikt voor kleine kinderen. Warme kledij, rugzak met water/snacks en goede wandelschoenen aangeraden.

  Duur: 4u
  Data: september - november
  Prijs: € 135,00/pers.
  Minimum 2, maximum 15 deelnemers
 • Fototour Lofoten
  Fototour Lofoten Een lokale chauffeur rijdt samen met u een halve dag rond op de Lofoten en zal halt houden bij de mooiste locaties om foto's te nemen. Onderweg kan u foto's nemen van historische vissersdorpjes, witte zandstranden, bergen en de grillige kustlijn.

  Duur: 4u
  Data: september - maart, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 150,00/pers.
  Transfers en materiaal inbegrepen
  Minimum 2, maximum 7 deelnemers
 • Noorderlicht fototour
  Noorderlicht foto tour Een lokale chauffeur/gids gaat met u 's avonds op zoek naar de beste plaatsjes om noorderlicht te observeren ver weg van alle kunstlicht. Hij/zij zal u de basis-technieken aanleren om goede foto's te nemen. Het noorderlicht is een natuurfenomeen en er kan geen garantie gegeven worden. De lokale gids houdt wel rekening met de voorspellingen van het weer en noorderlicht, maar deze zijn maar enkele dagen voordien concreet in te schatten.

  Niet vergeten: warme kledij, fotocamera, eventueel statief en extra batterijen.

  Duur: 4u
  Data: september - maart, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 145,00/pers.
  Minimum 2, maximum 7 deelnemers
 • Exclusieve Noorderlicht fototour
  Exclusieve Noorderlicht fototour Een professionele gids en -fotograaf neemt u mee in klein gezelschap voor een absolute jacht op het noorderlicht. Bereid u voor op een lange nacht want vaak keert deze fotograaf niet terug vooraleer hij het noorderlicht gespot heeft. Hij houdt rekening met de weersvoorspellingen en brengt u naar zijn favoriete en beste plaatsjes.

  Hij zal u de basistechnieken aanleren om goede foto’s in deze omstandighede, te nemen. Het noorderlicht is een natuurfenomeen en een garantie tot het zien van het noorderlicht kan nooit gegeven worden.

  Duur: 3u - 6u
  Data: september - maart, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 165,00/pers.
 • Vissen in de Lofoten
  Vissen in de Lofoten Onder leiding van een professionele gids gaat u varen en vissen in de buurt van de Lofoten. Hij leert u alle technieken aan en indien u wil kan met de vangst van de dag zelf uw diner klaarmaken. Transfers en materiaal inbegrepen.

  Duur: 3u
  Data: september - april
  Richtprijs: € 400,00/boot
  Minimum 1, maximum 5 deelnemers
 • Bezoek aan het Polar Light Center
  Bezoek aan het Polar Center Kom alles te weten over het Noorderlicht met een bezoek aan het Polar Light Center te Laukvik. In dit kleine maar uiterst interessante onderzoekscentrum wordt het noorderlicht bestudeert en krijgt u er een lezing over dit unieke fenomeen aan de hand van divers beeldmateriaal. U kan uw gsm-nummer opgeven waardoor u een week lang verwittigd wordt indien het noorderlicht zich voordoet. Transfers zijn niet inbegrepen bij deze excursie, een huurwagen is aangeraden.

  Duur: 4 à 5u
  Datum: september - april
  Prijs: € 50,00/pers., op aanvraag.
 • Begeleide wandeling in Svolvær
  Begeleide wandeling in Svolvær Waarom wonen er mensen op de Lofoten? Wat is nu precies stokvis en wat gebeurt er allemaal mee? Hoe leefden de vissers 100 jaar terug en hoe zag een originele rorbu of vissershuisje er uit? Wat gebeurde er in de Trollfjord in 1890? En wist u dat de eerste winkel ooit in Svolvær nog steeds intact is.

  Op deze en andere vragen krijgt u tijdens de wandeling een antwoord op en natuurlijk mag het proeven van de stokvis niet ontbreken.
  Niet vergeten: warme kledij, goede wandelschoen en camera.

  Duur: 1u30
  Data: september - begin april, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 45,00/pers.
  Minimum 2, maximum 32 deelnemers
 • Lofoten te paard (dagtocht of avondtocht)
  Lofoten te paard Maak een rit langs de (besneeuwde) zandstranden van de Lofoten en geniet van de prachtige uitzichten. De tocht (snelheid en lengte) wordt aangepast in functie van de groep.
  U kan ook deelnemen aan een avondtocht waar het uiteraard de bedoeling is om het noorderlicht waar te nemen. Niet vergeten: warme kledij en schoenen, camera. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en personen zwaarder dan 110kg.
  Transfers inbegrepen.

  Niet vergeten: warme kledij, goede wandelschoen en camera.

  Dagtocht
  Duur: 4u00
  Data: september - april, diverse vertrekken per week
  Prijzen: € 145,00/pers.
  € 95,00/pers. indien u over een huurwagen beschikt en zelf naar het startpunt rijdt

  Avondtocht
  Duur: 4u00
  Data: september - april, diverse vertrekken per week
  Prijzen: € 170,00/pers.
  € 115,00/pers. indien u over een huurwagen beschikt en zelf naar het startpunt rijdt

Facultatieve lunch en diner.

Dag 3: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant, gevolgd door een vrije dag.

Tip: reserveer een huurwagen voor 1 of 2 dagen

Ga zelf op ontdekkingstocht en ontdek zo de mooiste plaatsjes van de Lofoten.
Zo kan u op 1 dag 's morgens het Lofotr Viking Museum in Borg bezoeken. Dit museum is ondergebracht in een typische longhouse van maar liefst 83m lang (originele reconstructie) en behoorde tot één van de belangrijkste Vikings uit deze regio. Na de middag kan u verder rijden tot Nusfjord. Dit was ooit één van de belangrijkste visserdorpjes in de regio en is nog altijd 1 van de best bewaarde en mooiste van de Lofoten. U zal versteld staan van de wondermooie landschappen die de Lofoten kenmerken.

 • Walvissafari Andenes
  Walvissafari Andenes Vanuit Andenes op de Vesterålen vertrekken in de wintermaanden diverse walvissafaris. Eerst krijgt u een rondleiding in het Whale Center waar u alles te weten zal komen over diverse walvissoorten. Vervolgens maakt u een boottocht van 3u. Onderweg worden warme dranken en een soeplunch aangeboden.
  Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. Indien er uitzonderlijk geen walvissen worden waargenomen of als de boot niet kan uitvaren door extreme omstandigheden, dan heeft u een ‘whale guarantee’. U kan later op de dag of de dag erna deelnemen aan een nieuwe safari of u krijgt het gedeelte van de boottocht terugbetaald.

  Duur: 5u
  Data: september tot maart
  Prijzen: € 115,00/volw., € 85,00/kind (5 tem 13 jaar)
  Prijzen onder voorbehoud.

  Om aan de excursie deel te nemen, moet u over een huurwagen beschikken. De rit naar Andenes duurt zo'n 3u30. Onderweg kan u de Vesterålen eilandengroep ontdekken.

Facultatieve lunch en diner.

Verblijf op de Vesterålen - walvissafari

U kan het programma ook aanpassen door de 3e nacht op de Lofoten te vervangen door een nacht op de Vesterålen. Vanuit Andenes vertrekken dagelijks de walvissafaris. Zo heeft u voldoende tijd om de Vesterålen in alle rust te ontdekken en extra de tijd om wandelingen te maken. U dient hiervoor wel over een huurwagen te beschikken.
Prijzen te verkrijgen op eenvoudige aanvraag.

Dag 4: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant, gevolgd door een vrije dag.

Facultatieve lunch en diner.

In de loop van de avond meert het schip van de Hurtigruten aan in Svolvær en wordt u met een transfer naar de kade gebracht. Het schip vertrekt vervolgens in noordwaartse richting en u vaart de Trollfjord en de mooie eilandenarchipel van Vesterålen voorbij. Deze bootreis met de Hurtigruten brengt u langsheen de mooie kustlijn van Noord-Noorwegen met zijn prachtige fauna en flora. Bovendien gebeurt het ook regelmatig dat u 's nachts vanaf het schip heel goed het Noorderlicht kan waarnemen.

Deze cruise brengt u langsheen de mooie kustlijn van Noord-Noorwegen met zijn prachtige fauna en flora U vaart de Trollfjord en de mooie eilandenarchipel van Vesterålen voorbij

Overnachting aan boord van de Hurtigruten.

Dag 5: TROMSØ (O)

Ontbijt aan boord. Vandaag kan u genieten van een vrije voormiddag en facultatieve lunch.

De aankomst in Tromsø - het Parijs van het Hoge Noorden - is voorzien kort na de middag. Uw hotel ligt vlak aan de aanlegsteigers van de Hurtigruten en kan u gemakkelijk te voet bereiken.

De geschiedenis van Tromsø gaat terug tot aan de Middeleeuwen. De stad was vroeger vooral gekend als vissershaven en handelspost door zijn beschermde ligging. Het is een fascinerende stad, gekend voor zijn Arctische kathedraal maar ook voor zijn interessante galerijen en musea zoals het Polar Museum, het Polaria Museum, het Tromsø Museum, het Kunstmuseum, de Mack Brouwerij. Verder vindt u hier ook tal van shoppingmogelijkheden, levendige cafeetjes en veel meer.

Facultatief diner.

Dag 6: TROMSØ (O)

Scandinavisch ontbijtbuffet.

Vrije dag. Ideaal om de stad op eigen houtje te verkennen.

Voor wie wil is er de mogelijkheid om het programma met een aantal facultatieve excursies aan te vullen.

Facultatieve lunch en diner.

Opmerking

Vraag naar onze uitgebreide lijst met excursiemogelijkheden met start in Tromsø. Een greep uit de mogelijkheden tijdens het winterseizoen: huskysafari's, rendiersledetochten met Sámi ervaring, sneeuwscootertochten, walvissafari's, sneeuwschoenwandelingen, langlaufen, ijsvissen en natuurlijk diverse noorderlicht excursies per bus of boot.

Suggesties voor facultatieve excursies

 • Walvissafari en fjordcruise
  Facultatief - Walvissafari en fjordcruise Vanuit de haven van Tromsø vertrekt u per catamaran op zoek naar walvissen. Het spotten van walvissen is nooit gegarandeerd, de kansen zijn echter groot gedurende het winterseizoen. Tijdens deze periode zoeken de bultruggen en orka's naar voedsel (vooral haring) dichtbij de kust. Deze dieren zijn zeer nieuwsgierig, dus ze komen soms zeer dicht bij de boot. Naast het spotten van walvissen, heeft u ook de kans om zeehonden en zeearenden te zien. Onderweg naar het gebied waar de walvissen zich mogelijk bevinden kan u genieten van de prachtige landschappen onderweg.

  Deze excursie gaat door in een catamaran (max. 144 personen). De boot beschikt over een kleine kiosk waar (warme) snacks en dranken kan kopen. Voorzie een camera met voldoende geheugen en warme kledij. Het spotten van de walvissen is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van haring en kan bijgevolg niet gegarandeerd worden. Indien de walvissen vroeger of later in de buurt van Tromsø zijn, dan neemt u deel aan de gewone fjord cruise

  Duur: 3-7u, afhankelijk van de walvissen
  Prijzen: € 155,00/volw., € 100,00/kind (4 tem 11 jaar) en
  € 85,00/adolescent (12 tem 16 jaar)
  Vertrek: dagelijks om 8u45 van 01/11/2020 tem 07/02/2021
  Inbegrepen: transfer per catamaran naar de locatie waar walvissen gespot worden (3u one way), veiligheidsinstructies, Engelssprekende gids, presentatie en documentair over het ecosysteem in de Arctische wateren en walvissoorten, thermische kledij, koffie, thee en koekjes.
 • Op zoek naar het noorderlicht
  Op zoek naar het Noorderlicht Het magische noorderlicht fascineert al generaties lang de mensheid. Door zijn Noordelijke ligging, zijn de kansen tot het waarnemen van het noorderlicht in Tromsø vrij hoog. Per
  Transfer mer minibus naar afgelegen plaatsen buiten de stad waar geen kunstlicht te bespeuren valt. Een professionele gids weet de beste plaatsjes uit te zoeken aan de hand van de laatste voorspellingen. Hij/zij kan u ook helpen om uw fotocamera in te stellen om het noorderlicht te kunnen fotograferen. Een goede reflexcamera en statief is hierbij aangeraden. Jammergenoeg kan geen absolute garantie gegeven worden en zijn het nog altijd de uitbarstingen op de zon die bepalen waar en wanneer het noorderlicht waar te nemen is.
  Warme winterkledij aangeraden.

  Duur: 6u (transfers en warme drank inbegrepen)
  Prijs: € 130,00/volw., € 80,00/kind (6 tem 12 jaar).

Facultatieve uitbreiding

 • Winteractiviteiten en/of overnachting in de Lyngen Alps
  Winteractiviteiten en/of overnachting in de Lyngen Alps Lyngen is één van de mooiste natuurgebieden in de regio van Tromsø, het landschap wordt er gekenmerkt door spectaculaire fjorden en indrukwekkende bergen die ook de Lyngen Alps genoemd worden. Bovendien is deze locatie middenin de natuur en z'n microklimaat een uitgekiende plaatse om het noorderlicht te observeren.

  U kan kiezen uit diverse dag- en avondactiviteiten. De avondactiviteiten zijn heel populair omwille van het noorderlicht. Bij iedere activiteit is een warme maaltijd en de transfer (H/T) vanuit Tromsø inbegrepen (75 min./rit). Bij iedere activiteit wordt u van de nodige warme thermische kledij voorzien. Indien u een dag- en avondactiviteit combineert, dan kan u mits een vergoeding (verplicht, € 50,00/volw. of € 25,00/kind (4 tem 15 jaar) gebruik maken van sleetjes, wandelen in de buurt en genieten van een deugddoende koffie/thee bij het kampvuur. Deze middagactiviteit houdt ook nog een lichte maaltijd in.

  Indien u wenst te overnachten in een wildernishut, Aurora Chalet of Arctic Dome, dan dient u deze altijd te combineren met een avondactiviteit en een dagactiviteit de volgende dag. Alle vermelde activiteiten en programma's gaan door van 15/11 tot 31/03. Sneeuwscooteractiviteiten gaan door vanaf 01/12.

  Voor de activiteiten heeft u de keuze uit
  • Sneeuwscootertocht Sneeuwscootertocht Sneeuwscootersafari van 22 km in de vallei van de Finn en naar het meer van Tamok. De tocht start op 250 m hoogte en eindigt op 875 m hoogte. U rijdt met 2 personen per scooter die u afwisselend zelf kan besturen. Tijdens de excursie wordt een warme maaltijd voorzien.

   Duur: 4u30
   Prijzen: € 200,00/volw., € 100,00/kind (7 tem 15 jaar)
   Single driving: € 90,00/pers.
   Verzekering voor sneeuwscootertochten inbegrepen met een eigen franchise van € 550,00 in geval van ongeval of schade.

  • Huskytocht Huskytocht
   Na een korte uitleg vertrekt u op een huskytocht in de Lyngen Alps.
   U legt hierbij 12 km af en zit hierbij met 2 personen per slede die u afwisselend zelf kan besturen. Tijdens de tocht wordt een warme maaltijd voorzien.

   Duur: 4u30
   Prijzen: € 200,00/volw., € 100,00/kind (4 tem 15 jaar)

  • Rendiersafari Rendiersafari
   Mmaak kennis met de oudste vorm van transport in Lapland. U zit met 2 personen per slede die getrokken wordt door een rendier. U maakt een tocht van 3km in de vallei van Tamok. U leert er meer over de Sami cultuur en hun geschiedenis en probeert een rendier vangen met een lasso. Tijdens de activiteit wordt een warme maaltijd voorzien.

   Duur: 4u30
   Prijzen: € 185,00/volw., € 92,50/kind (4 tem 15 jaar)
  Voor de overnachting heeft u de keuze uit

  • Overnachting in een wildernishutWildernishut
   Ruimere logies bestaande uit 4 slaapkamers, haard en een leefruimte.
   U overnachting in warme thermische slaapzakken
   Logies niet privé.

   Prijzen: € 125,00/volw., € 62,50/kind
   (4 tem 15 jaar)

  • Overnachting in een Aurora Chalet Aurora chalet
   Eenvoudige maar gezellige hut zonder elektriciteit of water.
   Wel verwarmd en met een venster dat uitkijkt naar het Noorden om eventueel vanuit uw bed het noorderlicht te kunnen waarnemen.
   Maximaal 2 personen per hut.

   Prijzen: € 135,00/volw., € 67,50/kind (4 tem 15 jaar)
   Minstens 2 volwassen vereist.

  • Aurora Chalet Arctic Dome
   Een Arctic Dome is een privé logies voor 2 personen. Deze hippe 0tenten zijn verwarmd maar beschikken niet over stromend water. Een zijde van de tent is doorzichtig waardoor u vanuit uw bed het noorderlicht kan observeren.

   Prijzen: € 185,00/volw., € 62,50/kind (4 tem 15 jaar)
   Minstens 2 volwassen vereist.
  In de buurt van deze logies bevinden zich ook toilet- en douchefaciliteiten.
  's Morgens wordt een lekker ontbijt geserveerd in de wildernishut.

Dag 7: SVOLVAE- BODØ - OSLO - BRUSSEL (O)

Scandinavisch ontbijtbuffet, gevolgd door check-out.

Transfer naar de luchthaven -zelf te regelen- voor de terugvlucht naar Brussel met overstap te Oslo. U kan kiezen voor een taxirit (ca. 200 NoK per rit of € 22,00) of voor een 'Flybus' die de luchthaven met een aantal centrale plaatsen in de stad verbindt waaronder het Scandic Ishavhotel (ca. 90 NoK/volw./rit, kinderen aan -50%). Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Terugvlucht naar Brussel met overstap te Oslo.

Tip

Verleng uw verblijf met een boottocht met de Hurtigruten. U kan noordwaarts varen in de richting van Kirkenes en onderweg de Noordkaap bezoeken.
Verleng uw verblijf op de Lofoten of Tromsø met extra nachten.
Dit programma kan ook in omgekeerde volgorde afgelegd worden met start in Tromsø en einde op de Lofoten.

Sterke punten

• De Lofoten eilandengroep met een verblijf in een typische rorbu

• Vervolledig uw programma met een aantal facultatieve excursies: zeearendsafari in de Trollfjord, foto trips, kajakken op zee, walvissafari, sneeuwschoenwandelen, walvissen spotten, paardrijden,…

• 2-daagse Hurtiguten cruise inbegrepen

• Ontdek Tromsø, het Parijs van het Hoge Noorden

• Mogelijkheid om te overnachten een typische Lavu, wildernischalet of Aurora chalet en deel te nemen aan een husky- of sneeuwscootertocht

• Grote kans tot het waarnemen van het noorderlicht

 

Magische Lofoten en Tromsø

7-daags programma Lofoten met Tromsø
Klik op de kaart voor een grotere versie.


In de kijker

Noordoost-Groenland met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 30 augustus tot 12 september 2022

Japan - De gracieuze tegenstellingen van Japan AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 1 oktober 2021, 18 maart en 1 oktober 2022

Wenen - In het spoor van Schiele, Klimt & Wagner AANRADER
4-daagse begeleide culturele citytrip, vertrek op 3 juni 2021

Volga Dream cruise Sint-Petersburg - Moskou AANRADER
12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 15 augustus 2021

Geschiedenis van de Duitse Hanzesteden AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide cultuurreis, vertrek op 20 augustus 2021

Stockholm - Schoonheid aan het water AANRADER
4-daagse Nederlandstalig begeleide citytrip, vertrek op 21 mei en 30 juli 2021

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrekken van 15 december 2020 tot 6 april 2021

Ontdekking van Lapland - Avonturenweek AANRADER
8-daagse begeleide groepsreis, diverse vertrekken van 19 december 2020 tot 14 februari 2021

Ontdekking van Lapland - Weekendbreak AANRADER
4-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 4, 11 en 18 februari 2021

Lapland Time Out! AANRADER
5-daags individueel programma, vertrek op zondag van 3 januari tot 11 april 2021

Jeris - Best of Lapland - chalet AANRADER
7-daags individueel programma, vertrek op zaterdag of zondag van 19 december 2020 tot 11 april 2021

Jeris - Highlights of Lapland AANRADER
8-daags individueel programma, vertrek van 27 december 2020 tot 11 april 2021

Noorderlichtweekend - Harriniva of Jeris AANRADER
4-daags individueel programma, vertrek op 4, 11, 18 en 25 februari 2021

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent