Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

Vroegboekacties Winters Lapland 2022-2023

Droomt u er al langer van om Winters Lapland eens in al zijn pracht te ontdekken?
Wenst u eens rustig te verblijven in een gezellige chalet middenin de natuur of heeft u het graag wat actiever?
Maak dan gebruik van onze diverse vroegboekacties en maak uw droom waar.

Hoe vroeger u reserveert, hoe groter de kans dat u vluchtplaatsen heeft in de goedkoopste prijsklasses.
Controleer ook zeker onze pagina met laatste beschikbaarheden Winters Lapland of kom langs op een van onze gratis infosessies

Algemene vroegboekactie geldig tot 1 oktober 2022

  • € 25,00 korting per volwassene en € 12,50 per kind
    op alle begeleide reizen en individuele programma's (niet geldig op verblijfsformules)

LAAGSTEPRIJSGARANTIE & GRATIS OMRUILGARANTIE

Tot het verschijnen van onze brochure Winters Lapland (juni) geniet u van de laagsteprijsgarantie. Indien de basisprijs bij het verschijnen van de brochure lager ligt dan wat u betaald heeft, dan wordt uw bestelbon aangepast. Mocht de basisprijs hoger liggen, dan behoudt u uiteraard uw huidige prijs.

Indien u een Nederlandstalige groepsreis naar Winters Lapland heeft gereserveerd (of een individueel programma met rechtstreekse vlucht (geen à la carte), dan kan u, dankzij onze gratis omruilgarantie, tot dan nog altijd kosteloos omboeken naar een andere groepsreis of ander individueel programma (met rechtstreekse vlucht) uit ons aanbod Winters Lapland 2022/2023

Extra vroegboekvoordelen *

* extra kortingen bovenop de algemene vroegboekactie tot 1 oktober 2021

Rust en natuur Short Break

Rust & Natuur Shortbreak - 5 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite (met jacuzzi op het balkon)  omringd door ongerepte natuur vlakbij het Syöte Nationaal Park. Word één met de natuur en geniet van een heel interessant voordelenpakket. Gratis gebruik van de Arctic Spa. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 24/12 en 28/12. Geldig voor alle reservaties tot 01/06 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

Rust en natuur Avonturenweek

Rust & Natuur Avonturenweek - 8 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite met jacuzzi op het balkon omringd door ongerepte natuur vlakbij het Syöte Nationaal Park. Word een met de natuur en geniet van een heel interessant voordelenpakket. Gratis gebruik van de Arctic Spa. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 01/01, 22/01, 29/01, 05/02, 12/02, 19/02 en 26/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/06 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht

Ontdekking van Lapland Shortbreak

Ontdekking van Lapland Shortbreak - 5 dagen
Wenst u kennis te maken met het allerbeste wat Lapland te bieden heeft? U verblijft in een van de leukste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland: Levi. U neemt deel aan een programma met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Alle typische activiteiten komen aan bod, in combinatie met een heerlijke lokale keuken en een bezoek aan het mooiste sneeuw- en ijshotel van Fins Lapland.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 24/12, 28/12, 29/01, 05/02, 12/02 en 05/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/06 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria Expeditions chartervlucht. Personen in een single kamer ontvangen € 50,00 korting i.p.v. € 25,00.

Ontdekking van Lapland Avonturenweek

Ontdekking van Lapland Avonturenweek - 8 dagen
Dit programma is de weekvariant van het shortbreak programma. Bij dit programma zijn volgende extra's voorzien: extra sneeuwscootertocht, langere huskysafari, langere sneeuwschoenwandeling en een extra themadiner. Tijdens dit programma beschikt u over iets meer tijd. Ideaal als u wil skiën, langlaufen, wandelen of een daguitstap wil maken naar Rovaniemi waar u het Arktikum Museum en Santa Claus Village kan bezoeken.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind)met vertrek op 01/01, 08/01, 22/01 en 19/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/06 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria Expeditions chartervlucht.

Wildernislodge Avonturenweek

Wildernislodge Avonturenweek - Actief - 8 dagen
Tijdens dit actieve programma met verblijf in een luxueze lodge neemt u deel aan extra lange activiteiten zoals een huskytocht, 2 sneeuwscootersafari's en een actieve sneeuwschoenwandeling naar de Pyhävaara-heuvel. Dit programma is ideaal voor wie het graag avontuurlijker en actiever heeft. Skiërs kunnen tijdens de vrije momenten terecht in het skigebied van Ruka. 's Avonds kan er ontspannen worden in de sauna en jacuzzi. Een selectie van inbegrepen (alcoholische) dranken in de lodge is inbegrepen.
Programma enkel mogelijk vanaf 12 jaar.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 01/01, 29/01, 05/02, 12/02 en 26/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/06 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

Brändön Lodge Shortbreak

Brändön Lodge Shortbreak - 5 dagen
Deze lodge is uniek gelegen aan de Botnische Golf. Tijdens de wintermaanden maakt u er kennis met met de bevroren zee en de typische besneeuwde boslandschappen. U verblijft er in een gezellige chalet. Neem deel aan typische Laplandactiviteiten zoals een huskytocht en een sneeuwscootersafari op de bevroren Botnische Golf. Op facultatieve basis kan u kiezen voor een cruise met een ijsbreker of een tocht met de hovercraft over de bevroren zee. U kan het programma op een originele manier verlengen met een overnachting in het Treehotel.

Gratis diner upgrade: reserveer voor 01/06 en geniet elke avond van een 3-gangen diner in plaats van een 2-gangen diner.

Weekendbreaks Winters Lapland

Weekendbreaks Winters Lapland - 4 dagen
Korte maar goed gevulde shortbreaks naar tegen een scherpe prijs. Maximale tijd ter plaatse dankzij rechtstreekse vluchten en gunstige vluchturen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of een verlengd weekend vol actie en avontuur. Logies mogelijk op basis van hotels, chalets, lodges, glazen iglo's en ijshotels.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind op een aantal geselecteerde programma's (*) met vertrek op 02/02, 09/02, 16/02, 23/02 en 02/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/06 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

* keuze uit Bear's Lodge Weekendbreak, Snow Village Weekendbreak, Harriniva/Jeris Noorderlichtweekend, Northern Lights Village Weekendbreak, Lapland de Luxe Weekendbreak, Ontdekking van Lapland Weekendbreak, Jeris Weekendbreak, Ultiem Lapland Weekendbreak en Lake Lodge Weekendbreak. Niet geldig voor verblijfsformules.

Extra vroegboekvoordelen

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten

Gratis vervoer van skimateriaal
met onze rechtstreekse vluchten

Levi en Ruka zijn de mooiste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland. Zij zijn ook een van de weinige skidorpjes waar de pistes tot aan de dorpskern komen. Ruil uw klassieke skivakantie in voor een aantal dagen ski in Lapland gecombineerd met typische activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of een huskysafari. Waarom geen bezoek aan het Snow Village combineren met een diner in het Ice Restaurant? Bespaar en neem uw eigen skimateriaal mee met onze rechtstreekse vluchten.

Gratis vervoer van skimateriaal bij reservatie van een programma met als vluchtbestemming Kittilä of Kuusamo. Kies uit onze begeleide groepsreizen, individuele programma's of onze voordelige verblijfsformules met verblijf in Levi of Ruka.
Indien u uw skimateriaal wenst mee te nemen, dan dient dit bij reservatie te worden doorgegeven. Op de luchthaven kan u geen skimateriaal meer inchecken.
Enkel geldig indien zowel de heen- als terugvlucht met een Asteria Expeditions chartervlucht wordt uitgevoerd. Combinaties mogelijk in 8, 5 of 4 dagen.

Opmerkingen

  • Laatste aanpassing: 20/05/22.
  • Deze vroegboekvoordelen zijn geldig zo lang ze hier vermeld worden.
  • De voordelen zijn enkel van toepassingen op onze standaardprogramma's en vervallen indien u wijzigingen/aanpassingen aan het programma vraagt.
  • De voordelen vervallen niet wanneer u extra nachten bijboekt zoals vermeld in de prijstabellen.
  • Alleen geldig voor volbetalende passagiers, onder een reserveringsnummer.
  • Het voordeel kan niet in geld worden uitbetaald en is op basis van beschikbaarheid.
  • Extra activiteiten kunnen ook vooraf gereserveerd worden.

Reservatie & informatie

Meer informatie en/of reserveren kan via deze website, per e-mail naar info@asteriaexpeditions.be,
telefonisch op 050/33 25 10 of via uw reisagent.


In de kijker

Wenen - In het spoor van Schiele, Klimt & Wagner AANRADER
4-daagse begeleide culturele citytrip, vertrek op 29 september 2022

Cruise op de Douro - MV Spirit of Chartwell AANRADER
8-daagse begeleide riviercruise, afreis op 9 september 2022

Puglia - In de hak van de Italiaanse laars AANRADER
8-daagse begeleide cultuurreis, vertrek op 14 mei & 1 oktober 2022

Egypte voor culturele fijnproevers AANRADER
11-daagse Nederlandstalig begeleide cruise, afreis op 7 april & 17 november 2022

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent