Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

Vroegboekacties Winters Lapland 2020-2021

Droomt u er al langer van om Winters Lapland eens in al zijn pracht te ontdekken?
Wenst u eens rustig te verblijven in een gezellige chalet middenin de natuur of heeft u het graag wat actiever?
Maak dan gebruik van onze diverse vroegboekacties en maak uw droom waar.

Hoe vroeger u reserveert, hoe groter de kans dat u vluchtplaatsen heeft in de goedkoopste prijsklasses.
Controleer ook zeker onze pagina met laatste beschikbaarheden Winters Lapland of kom langs op één van onze gratis infosessies

Algemene vroegboekactie geldig tot 1 oktober 2020

  • € 25,00 korting per volwassene en € 12,50 per kind
    op alle begeleide reizen en individuele programma's

LAAGSTE PRIJSGARANTIE & GRATIS OMRUILGARANTIE

Tot het verschijnen van onze brochure Winters Lapland (juni) geniet u van de laagste prijsgarantie. Indien de basisprijs bij het verschijnen van de brochure uiteindelijk lager ligt dan wat u betaald heeft, dan wordt uw bestelbon logischerwijze aangepast. Mocht de basisprijs hoger liggen, dan behoudt u uiteraard uw huidige prijs.

Indien u een Nederlandstalige groepsreis naar Winters Lapland heeft gereserveerd (of een individueel programma met rechtstreekse vlucht (geen à la carte reizen), dan kan u, dankzij onze gratis omruilgarantie, tot dan nog altijd kosteloos omboeken naar een andere groepsreis of respectievelijk een ander individueel programma uit ons aanbod naar Winters Lapland 2020/2021.

Extra vroegboekvoordelen *

* extra kortingen bovenop de algemene vroegboekactie tot 1/10

Ontdekking van Lapland Shortbreak

Ontdekking van Lapland Shortbreak - 5 dagen
Wenst u kennis te maken met het allerbeste wat Lapland te bieden heeft? U verblijft in 1 van de leukste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland, nl. Levi, en neemt deel aan een programma met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Alle typische activiteiten komen aan bod, u zal er proeven van de heerlijke lokale keuken en tenslotte bezoekt u het mooiste sneeuw- en ijshotel van Fins Lapland.

Extra vroegboekkorting van € 25,00 per volwassene én kind met vertrek op 19/12, 23/12, 31/01, 07/02, 14/02 en 21/02.
Personen in een single kamer ontvangen € 50,00 korting i.p.v. € 25,00. Geldig voor alle reservaties tot 01/10 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Ontdekking van Lapland Shortbreak

Ontdekking van Lapland Avonturenweek - 5 dagen
Dit programma is de weekvariant van bovenstaand shortbreak programma. Bij dit programma zijn volgende extra's voorzien: extra sneeuwscootertocht, langere huskysafari, langere sneeuwschoen-wandeling en een extra themadiner. Tijdens dit programma beschikt u over iets meer tijd. Ideaal als u wil skiën, langlaufen, wandelen of een daguitstap wil maken naar Rovaniemi (Arktikum Museum en Santa Claus Village)

Extra vroegboekkorting van € 50,00 per volwassene én kind met vertrek op 19/12, 27/12, 10/01, 24/01 en 14/02. Personen in een single kamer ontvangen € 100,00 korting i.p.v. € 50,00. Geldig voor alle reservaties tot 01/10 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Rust en natuur Avonturenweek

Wildernislodge Avonturenweek - Actief - 8 dagen
Tijdens dit actieve programma met verblijf in een luxueze lodge neemt u deel aan extra lange activiteiten zoals een langere huskytocht, 2 lange sneeuwscooter safari’s en een actieve sneeuwschoenwandeling naar de Pyhävaara heuvel. Kortom, dit programma is ideaal voor wie het graag nog wat meer avontuurlijk en actief heeft. Skiërs kunnen tijdens de vrije momenten terecht in het skigebied van Ruka. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of de jacuzzi. Een selectie van (alcoholische) dranken in de lodge is inbegrepen. Programma enkel mogelijk vanaf 12 jaar.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene met vertrek op 27/12, 24/01, 31/01, 07/02 en 21/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/10 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Ruka Avonturenweek

Ruka Avonturenweek - 8 dagen
Nabij Ruka vindt u een van de mooiste natuurgebieden terug van Noord-Scandinavië. U verblijft een week in of rond het gezellige skidorpje Ruka. U kan verblijven in een hotel aan de voet van de skipistes, een luxe boetiekhotel op de piste, een glazen villa of een luxe chalet met haard en sauna aan de rand van het dorp. Tijdens een goed gevulde week komen alle activiteiten aan bod zoals een sneeuwscootersafari, huskytocht en een ritje met een rendierslede. Optioneel is er zelfs de mogelijkheid om te overnachten in een sneeuwiglo.

Extra vroegboekkorting van € 25,00 per volwassene én kind met vertrek op 19/12, 27/12, 24/01, 31/01, 07/02, 14/02 en 21/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/10 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht

Wildernislodge Avonturenweek

Wildernislodge Avonturenweek - 8 dagen
Houdt u van absolute rust, natuur en gezelligheid? Dan is dit programma met een verblijf in een klein en gezellig wildernishotel zeker iets voor u. Een sympathieke en gastvrije Finse familie zal u met open armen ontvangen. U zal er kennis maken met de heerlijke en verrassende Lapse keuken. Het hotel ligt aan de oevers van een meer waar geen dorp in de nabijheid te bespeuren valt. Kortom, een ideale locatie om eens tot rust te komen ver weg van alle drukte en te genieten van de natuur. U neemt er deel aan een brede waaier van leuke en typische excursies om uw Lapland beleving volledig te maken.

Extra vroegboekkorting van € 25,00 per volwassene én kind met vertrek op 19/12, 27/12, 24/01, 31/01, 07/02, 14/02 en 21/02. Geldig voor alle reservaties tot 31/08 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht

Ontdek Snow Village

Ontdek Snow Village - 5 dagen
Een bezoek aan het Snow Village staat garant voor een unieke ervaring. U verblijft u gedurende 5 dagen in en rond één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland. U kan het programma naar eigen keuze vervolledigen met diverse leuke excursies…

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 1 extra dag gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/10.

Snow Village Avonturenweek

Snow Village Avonturenweek - 8 dagen
Het Snow Village is één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland. In een kader van ijskunst en prachtige natuur verblijft u gedurende een volledige week in en rond dit ijshotel. Ondertussen geniet u van een afwisselend voordeelpakket met tal van leuke excursies en uitstappen.

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 1 extra dag gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/10.

Rust en natuur Short Break

Rust & Natuur Shortbreak - 5 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite (met jacuzzi op uw balkon!) omringd door ongerepte natuur. Word één met de natuur en geniet van een interessant voordelenpakket. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 19/12, 23/12 en 20/01. Geldig voor alle reservaties tot 31/08 en in combinatie met een rechstreekse Asteria chartervlucht.

Rust en natuur Avonturenweek

Rust & Natuur Avonturenweek - 8 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite met jacuzzi op uw balkon. U wordt omringd door de ongerepte natuur van het nabijgelegen nationaal park van Syöte. Tijdens dit weekverblijf geniet u van een interessant voordelenpakket. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 19/12, 27/12, 24/01, 31/01, 07/02, 14/02 en 21/02. Geldig voor alle reservaties tot 31/08 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Extra vroegboekvoordelen

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten

Gratis vervoer van skimateriaal
tijdens onze rechtstreekse chartervluchten

De skidorpjes van Levi en Ruka zijn ongetwijfeld de mooiste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland. Zij zijn ook één van de weinige skidorpjes waar de skipistes tot aan de dorpskern zelf komen. Ruil uw klassieke skivakantie in voor een aantal dagen ski in Lapland gecombineerd met een aantal typische activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of een huskysafari. Of waarom geen bezoek maken aan het Snow Village met een uniek diner in het ice restaurant? Bespaar flink wat budget en neem uw eigen skimateriaal gratis mee op onze rechtstreekse chartervluchten.

Gratis vervoer van skimateriaal bij reservatie van een van onze programma's met als vluchtbestemming Kittilä of Kuusamo.
Maak een keuze uit onze begeleide groepsreizen, individuele programma's of onze voordelige verblijfsformules met verblijf in Levi of Ruka
Per vlucht zijn maar een maximaal aantal stuks skimateriaal toegelaten, dus op = op. Indien u uw skimateriaal wenst mee te nemen, dan dient dit bij reservatie te worden vermeld. Op de luchthaven kan u geen skimateriaal inchecken als dit niet bij reservatie is opgegeven en door Asteria Expeditions is bevestigd op uw bestelbon.
Enkel geldig indien zowel de heen- als terugvlucht met een Asteria Expeditions chartervlucht wordt uitgevoerd. Combinaties mogelijk in 8, 5 of 4 dagen.

Opmerkingen

  • Wij behouden het recht om deze pagina aan te passen, de vermelde voordelen enkel geldig zo lang ze hier vermeld worden.
  • De voordelen zijn enkel van toepassingen op onze standaardprogramma's en vervallen indien u wijzigingen/aanpassingen aan het programma vraagt
  • De voordelen vervallen niet wanneer u extra nachten bijboekt zoals vermeld in de prijstabellen.
  • Alleen geldig voor volbetalende passagiers, onder één reserveringsnummer.
  • Het voordeel kan niet in geld worden uitbetaald en is op basis van beschikbaarheid.
  • Extra activiteiten kunnen ook vooraf gereserveerd worden.

Reservatie & informatie

Meer informatie en/of reserveren kan via deze website, per e-mail naar info@asteriaexpeditions.be,
telefonisch op 050/33 25 10 of via uw reisagent.Met steun van
Met steun van Interreg Nord en Visit Arctic Europe

In de kijker

Noordoost-Groenland met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 30 augustus tot 12 september 2022

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrekken van 15 december 2020 tot 6 april 2021

Ontdekking van Lapland - Avonturenweek AANRADER
8-daagse begeleide groepsreis, diverse vertrekken van 19 december 2020 tot 14 februari 2021

Ontdekking van Lapland - Weekendbreak AANRADER
4-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 4, 11 en 18 februari 2021

Lapland Time Out! AANRADER
5-daags individueel programma, vertrek op zondag van 3 januari tot 11 april 2021

Jeris - Best of Lapland - chalet AANRADER
7-daags individueel programma, vertrek op zaterdag of zondag van 19 december 2020 tot 11 april 2021

Jeris - Highlights of Lapland AANRADER
8-daags individueel programma, vertrek van 27 december 2020 tot 11 april 2021

Noorderlichtweekend - Harriniva of Jeris AANRADER
4-daags individueel programma, vertrek op 4, 11, 18 en 25 februari 2021

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent