Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en individuele reizen buiten het gewone

Vroegboekacties Winters Lapland 2023-2024

Droomt u er al langer van om Winters Lapland eens in al zijn pracht te ontdekken?
Wenst u eens rustig te verblijven in een gezellige chalet middenin de natuur of heeft u het graag wat actiever?
Maak dan gebruik van onze diverse vroegboekacties en maak uw droom waar.

Hoe vroeger u reserveert, hoe groter de kans dat u vluchtplaatsen heeft in de goedkoopste prijsklasses.
Controleer zeker onze pagina met laatste beschikbaarheden Winters Lapland of kom langs op één van onze infosessies

Algemene vroegboekactie geldig tot 1 oktober 2023

  • € 25,00 korting per volwassene en € 12,50 per kind
    op alle begeleide reizen en individuele programma's. Niet geldig op verblijfsformules.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE & GRATIS OMRUILGARANTIE

Tot het verschijnen van onze brochure Winters Lapland (juli 2023) geniet u van de laagsteprijsgarantie. Indien de basisprijs bij het verschijnen van de brochure lager ligt dan wat u betaald heeft, dan wordt uw bestelbon aangepast. Mocht de basisprijs hoger liggen, dan behoudt u uiteraard uw huidige prijs.

Indien u een Nederlandstalige groepsreis mét rechtstreekse vluchten naar Winters Lapland heeft gereserveerd, dan kan u dankzij onze gratis omruilgarantie tot dan nog altijd kosteloos omboeken naar een andere groepsreis (mét rechtstreekse vluchten) uit ons aanbod naar Winters Lapland 2023/2024.

Extra vroegboekvoordelen *

* extra kortingen bovenop de algemene vroegboekactie tot 1 oktober 2023

Rust en natuur Shortbreak

Rust & Natuur Shortbreak - 5 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite met buitenjacuzzi, omringd door ongerepte natuur vlakbij het Syöte Nationaal Park. Wordt één met de natuur en geniet van een heel interessant voordelenpakket. Gratis gebruik van de Arctic Spa. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 23/12, 27/12, 03/02, 07/02 en 17/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria Expeditions chartervlucht.

Rust & natuur Avonturenweek

Rust & Natuur Avonturenweek - 8 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite met jacuzzi op het balkon omringd door ongerepte natuur vlakbij het Syöte Nationaal Park. Word een met de natuur en geniet van een heel interessant voordelenpakket. Gratis gebruik van de Arctic Spa. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 31/12, 28/01, 04/02, 11/02, 18/02, 25/02, 03/03 en 10/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een rechtstreekseAsteria Expeditions chartervlucht.

Ontdekking van Lapland Shortbreak

Ontdekking van Lapland Shortbreak - 5 dagen
Wenst u kennis te maken met het allerbeste wat Lapland te bieden heeft? U verblijft in een van de leukste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland: Levi. U neemt deel aan een programma met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Alle typische activiteiten komen aan bod, in combinatie met een heerlijke lokale keuken en een bezoek aan het mooiste sneeuw- en ijshotel van Fins Lapland.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 7/02, 18/02, 25/02, 03/03, 10/03 en 17/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria Expeditions chartervlucht.

Ontdekking van Lapland Avonturenweek

Ontdekking van Lapland Avonturenweek - 8 dagen
Dit programma is de weekvariant van het shortbreak programma. Bij dit programma zijn volgende extra's voorzien: extra sneeuwscootertocht, langere huskysafari, langere sneeuwschoenwandeling en een extra themadiner. Tijdens dit programma beschikt u over iets meer tijd. Ideaal als u wil skiën, langlaufen, wandelen of een daguitstap wil maken naar Rovaniemi waar u het Arktikum Museum en Santa Claus Village kan bezoeken.

Extra € 50,00 vroegboekkorting per volwassene en € 25,00 per kind met vertrek op 31/12, 07/01, 14/01s en 11/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria Expeditions chartervlucht.

Wildernislodge Avonturenweek - Actief

Wildernislodge Avonturenweek - Actief - 8 dagen
Tijdens dit actieve programma met verblijf in een gezellige lodge neemt u deel aan extra lange activiteiten zoals een huskytocht, 2 sneeuwscootersafari's en een sneeuwschoenwandeling naar de Pyhävaara-heuvel. Dit programma is ideaal voor wie graag meer avontuur en actie heeft. Skiërs kunnen tijdens de vrije momenten terecht in het skigebied van Ruka. 's Avonds kan er ontspannen worden in de sauna en bubbelbad. Een selectie van inbegrepen (alcoholische) dranken in de lodge is inbegrepen. Programma enkel mogelijk vanaf 12 jaar.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 31/12, 28/01, 18/02 en 10/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

Brändön Lodge Shortbreak

Brändön Lodge Shortbreak - 5 dagen
Deze lodge is uniek gelegen aan de Botnische Golf. Tijdens de wintermaanden maakt u er kennis met de bevroren zee en de typische besneeuwde boslandschappen. U verblijft er in een gezellige chalet. Neem deel aan activiteiten zoals een huskytocht en een toch met de sneeuwscooter op de bevroren Botnische Golf. Op facultatieve basis kan u kiezen voor een ijsbrekercruise of een tocht met de hovercraft over de bevroren zee. U kan het programma op een originele manier verlengen met een overnachting in het Treehotel.

Gratis diner upgrade: reserveer voor 01/07 en geniet elke avond van een 3-gangen diner in plaats van een 2-gangen diner.

Sky View Villa Avonturenweek

Sky View Villa Avonturenweek - 8 dagen
Verblijf in een luxechalet met haard en sauna in de buurt van het skidorpje Ruka. Het plafond van de slaapkamers bestaat grotendeels uit glas waardoor u de sterrenhemel vanuit uw bed kan afspeuren op zoek naar noorderlicht. Tijdens het 8-daags programma komen alle activiteiten aan bod zoals een sneeuwscootersafari, huskytocht en een ritje met een rendierslede. U kan het programma verder uitbreiden met een aantal facultatieve excursies zoals ijsdrijven of een sneeuwschoenwandeling in het Oulanka Nationaal Park.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 31/12, 28/01, 04/02, 11/02, 18/02, 25/02, 03/03 en 10/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria Expeditions chartervlucht.

Weekendbreaks Winters Lapland

Weekendbreaks Winters Lapland - 4 dagen
Korte maar goed gevulde shortbreaks naar tegen een scherpe prijs. Maximale tijd ter plaatse dankzij rechtstreekse vluchten en gunstige vluchturen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of een verlengd weekend vol actie en avontuur. Logies mogelijk op basis van hotels, chalets, lodges, glazen iglo's en ijshotels.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind op een selectie 4-daagse programma's (*) met vertrek op 15/02, 22/02, 29/02, 07/03 en 14/03. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

* keuze uit Harriniva/Jeris Noorderlichtweekend, Jeris Lakeside Resort (weekendbreak), Northern Lights Village Weekendbreak, Bear's Lodge Weekendbreak, Lapland de Luxe Weekendbreak, Ontdekking van Lapland Weekendbreak en Lake Lodge Weekendbreak. Niet geldig voor verblijfsformules

Extra voordeel

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten

Gratis vervoer van skimateriaal
met onze rechtstreekse vluchten

Levi en Ruka zijn de gezelligste skidorpjes van Fins Lapland. Dit zijn ook één van de weinige plaatsen waar de pistes tot aan de dorpskern lopen. Ruil uw wintersportvakantie in voor een aantal dagen ski in Lapland gecombineerd met activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of een huskysafari. Waarom geen bezoekje aan het Snow Village combineren met een diner in het Ice Restaurant? Neem uw eigen skimateriaal mee met onze rechtstreekse vluchten en bespaar.

Gratis vervoer van skimateriaal bij reservatie van een programma met als bestemming Kittilä of Kuusamo. Kies uit onze begeleide groepsreizen, individuele programma's of onze voordelige verblijfsformules met verblijf in Levi of Ruka.
Indien u skimateriaal wenst mee te nemen, dan dient dit bij reservatie te worden doorgegeven. Op de luchthaven kan u geen skimateriaal meer inchecken.
Enkel geldig indien zowel de heen- als terugvlucht met een Asteria Expeditions chartervlucht wordt uitgevoerd. Combinaties mogelijk in 8, 5 of 4 dagen.

Opmerkingen

  • Laatste aanpassing: 8/06/23
  • Deze vroegboekvoordelen zijn geldig zo lang ze hier vermeld worden
  • De voordelen zijn enkel van toepassingen op standaardprogramma's en vervallen indien u aanpassingen vraagt
  • De voordelen vervallen niet wanneer u extra nachten bijboekt
  • Alleen geldig voor volbetalende passagiers, onder een reserveringsnummer
  • Het voordeel kan niet in valuta worden uitbetaald en is op basis van beschikbaarheid
  • Extra activiteiten kunnen ook vooraf gereserveerd worden

Reservatie & informatie

Meer informatie en/of reserveren kan via onze website, per e-mail naar lapland@asteriaexpeditions.be,
telefonisch op 050/33 25 10 of bij uw reisagent.


In de kijker

Noordoost-Groenland 2023 met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 27 augustus tot 9 september 2023

Egypte - Once-in-a-lifetime cruise op de Nijl AANRADER
18-daagse begeleide culturele cruise, vertrek op 18 september 2023

Parma & Milaan - Kunst, cultuur & gastronomie AANRADER
6-daagse begeleide cultuurreis, vertrek op 16 juni 2023

Verenigde Arabische Emiraten & Oman AANRADER
11-daage begeleide groepsreis, vertrek op 3 november 2023

Botswana - Botswana onder canvas AANRADER
13-daagse Nederlandstalig begeleide safari met mobiele tent, vertrek op 24 september 2023

Veelzijdig Vietnam en mysterieus Cambodja AANRADER
18-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, afreis op 11 november 2023

Zuid-Korea - Land van de kalme morgen AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 30 september 2023

Markiezen en Frans-Polynesië AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide eilandencruise, vertrek op 21 september 2023

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, diverse vertrekken van op 23 december 2023 tot 17 maart 2024

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent