Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

Vroegboekacties Winters Lapland 2021-2022

Droomt u er al langer van om Winters Lapland eens in al zijn pracht te ontdekken?
Wenst u eens rustig te verblijven in een gezellige chalet middenin de natuur of heeft u het graag wat actiever?
Maak dan gebruik van onze diverse vroegboekacties en maak uw droom waar.

Hoe vroeger u reserveert, hoe groter de kans dat u vluchtplaatsen heeft in de goedkoopste prijsklasses.
Controleer ook zeker onze pagina met laatste beschikbaarheden Winters Lapland of kom langs op één van onze gratis infosessies

Algemene vroegboekactie geldig tot 1 oktober 2021

  • € 25,00 korting per volwassene en € 12,50 per kind
    op alle begeleide reizen en individuele programma's

LAAGSTEPRIJSGARANTIE & GRATIS OMRUILGARANTIE

Tot het verschijnen van onze brochure Winters Lapland (juni) geniet u van de laagsteprijsgarantie. Indien de basisprijs bij het verschijnen van de brochure lager ligt dan wat u betaald heeft, dan wordt uw bestelbon aangepast. Mocht de basisprijs hoger liggen, dan behoudt u uiteraard uw huidige prijs.

Indien u een Nederlandstalige groepsreis naar Winters Lapland heeft gereserveerd (of een individueel programma met rechtstreekse vlucht (geen à la carte), dan kan u, dankzij onze gratis omruilgarantie, tot dan nog altijd kosteloos omboeken naar een andere groepsreis of resp. ander individueel programma uit ons aanbod naar Winters Lapland 2021/2022.

Extra vroegboekvoordelen *

* extra kortingen bovenop de algemene vroegboekactie tot 1/10/21

Ontdekking van Lapland Shortbreak

Ontdekking van Lapland Avonturenweek - 5 dagen
Dit programma is de weekvariant van bovenstaand shortbreak programma. Bij dit programma zijn volgende extra's voorzien: extra sneeuwscootertocht, langere huskysafari, langere sneeuwschoen-wandeling en een extra themadiner. Tijdens dit programma beschikt u over iets meer tijd. Ideaal als u wil skiën, langlaufen, wandelen of een daguitstap wil maken naar Rovaniemi (Arktikum Museum en Santa Claus Village)

Extra vroegboekkorting van € 50,00 per volwassene én kind met vertrek op 25/12 en 02/01. Personen in een single kamer ontvangen € 100,00 korting i.p.v. € 50,00. Geldig voor alle reservaties tot 1/06 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Rust en natuur Short Break

Rust & Natuur Shortbreak - 5 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite (met jacuzzi op uw balkon!) omringd door ongerepte natuur. Word één met de natuur en geniet van een interessant voordelenpakket. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 21/12, 25/12 en 29/12. Geldig voor alle reservaties tot 1/06 en in combinatie met een rechstreekse Asteria chartervlucht.

Rust en natuur Avonturenweek

Rust & Natuur Avonturenweek - 8 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite met jacuzzi op uw balkon. U wordt omringd door de ongerepte natuur van het nabijgelegen nationaal park van Syöte. Tijdens dit weekverblijf geniet u van een interessant voordelenpakket. Goede ski- en langlaufmogelijkheden.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 102/01. Geldig voor alle reservaties tot 1/06 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Ontdek Snow Village

Ontdek Snow Village - 5 dagen
Een bezoek aan het Snow Village staat garant voor een unieke ervaring. U verblijft u gedurende 5 dagen in en rond één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland. U kan het programma naar eigen keuze vervolledigen met diverse leuke excursies…

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 1 extra dag gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/06.

Snow Village Avonturenweek

Snow Village Avonturenweek - 8 dagen
Het Snow Village is één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland. In een kader van ijskunst en prachtige natuur verblijft u gedurende een volledige week in en rond dit ijshotel. Ondertussen geniet u van een afwisselend voordeelpakket met tal van leuke excursies en uitstappen.

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 2 extra dagen gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/06.

Extra vroegboekvoordelen

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten

Gratis vervoer van skimateriaal
tijdens onze rechtstreekse chartervluchten

De skidorpjes van Levi en Ruka zijn ongetwijfeld de mooiste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland. Zij zijn ook één van de weinige skidorpjes waar de skipistes tot aan de dorpskern zelf komen. Ruil uw klassieke skivakantie in voor een aantal dagen ski in Lapland gecombineerd met een aantal typische activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of een huskysafari. Of waarom geen bezoek maken aan het Snow Village met een uniek diner in het ice restaurant? Bespaar flink wat budget en neem uw eigen skimateriaal gratis mee op onze rechtstreekse chartervluchten.

Gratis vervoer van skimateriaal bij reservatie van een van onze programma's met als vluchtbestemming Kittilä of Kuusamo. Maak een keuze uit onze begeleide groepsreizen, individuele programma's of onze voordelige verblijfsformules met verblijf in Levi of Ruka.
Per vlucht zijn maar een maximaal aantal stuks skimateriaal toegelaten. Indien u uw skimateriaal wenst mee te nemen, dan dient dit bij reservatie te worden vermeld. Op de luchthaven kan u geen skimateriaal inchecken als dit niet bij reservatie is opgegeven en door Asteria Expeditions is bevestigd op uw bestelbon.
Enkel geldig indien zowel de heen- als terugvlucht met een Asteria Expeditions chartervlucht wordt uitgevoerd. Combinaties mogelijk in 8, 5 of 4 dagen.

Opmerkingen

  • Wij behouden het recht om deze pagina aan te passen, de vermelde voordelen enkel geldig zo lang ze hier vermeld worden.
  • De voordelen zijn enkel van toepassingen op onze standaardprogramma's en vervallen indien u wijzigingen/aanpassingen aan het programma vraagt
  • De voordelen vervallen niet wanneer u extra nachten bijboekt zoals vermeld in de prijstabellen.
  • Alleen geldig voor volbetalende passagiers, onder één reserveringsnummer.
  • Het voordeel kan niet in geld worden uitbetaald en is op basis van beschikbaarheid.
  • Extra activiteiten kunnen ook vooraf gereserveerd worden.

Reservatie & informatie

Meer informatie en/of reserveren kan via deze website, per e-mail naar info@asteriaexpeditions.be,
telefonisch op 050/33 25 10 of via uw reisagent.Met steun van
Met steun van Interreg Nord en Visit Arctic Europe

In de kijker

Noordoost-Groenland met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 30 augustus tot 12 september 2022

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent