Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

Vroegboekacties Winters Lapland 2019-2020

Droomt u er al langer van om Winters Lapland eens in al zijn pracht te ontdekken?
Wenst u eens rustig te verblijven in een gezellige chalet middenin de natuur of heeft u het graag wat actiever?
Maak dan gebruik van onze diverse vroegboekacties en maak uw droom waar.

Hoe vroeger u reserveert, hoe groter de kans dat u vluchtplaatsen heeft in de goedkoopste prijsklasses.
Controleer ook zeker onze pagina met laatste beschikbaarheden Winters Lapland

Algemene vroegboekactie tot 1 oktober

  • € 25,00 korting per volwassene en € 12,50 per kind tem 14 jaar op
    alle begeleide reizen en individuele programma's

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tot het verschijnen van onze brochure Winters Lapland 2019-2020, geniet u van de laagste prijsgarantie. Indien de basisprijs bij het verschijnen van de brochure uiteindelijk lager ligt dan wat u betaalde, dan wordt uw bestelbon uiteraard aangepast. Mocht de basisprijs hoger liggen, dan behoudt u de laagste prijs. Indien u een Nederlandstalige groepsreis heeft geboekt, dan kan u bovendien tot dan nog altijd kostenloos omboeken naar een andere groepsreis.

Vroegboekvoordelen

Ontdek Snow Village

Ontdek Snow Village - 5 dagen
Het Snow Village is één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland en het bezichtigen ervan is dan ook een unieke belevenis. In een kader van ijskunst en prachtige natuur verblijft u gedurende 5 dagen in en rond dit ijshotel en kunt u naar eigen keuze uw programma vervolledigen met diverse leuke excursies...

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 1 extra dag gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/10

 

Snow Village Avonturenweek

Snow Village Avonturenweek - 8 dagen
Het Snow Village is één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland en het bezichtigen ervan is dan ook een unieke belevenis. In een kader van ijskunst en prachtige natuur verblijft u gedurende een volledige week in en rond dit ijshotel en geniet u van een uiterst interessant en afwisselend voordelenpakket met tal van leuke excursies en uitstappen

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 2 extra dagen gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/10

 

Wildernislodge Avonturenweek

Wildernislodge Avonturenweek (Actief) - 8 dagen
Tijdens deze actieve variant van onze Wildernislodge Avonturenweek neemt u deel aan een langere huskytocht, 2 lange sneeuwscooter-safari's en een actieve sneeuwschoenwandeling naar de Pyhävaara heuvel. Perfect programmavoor wie het graag nog wat meer avontuurlijk en actief heeft. Skiërs kunnen tijdens de vrije momenten terecht in het skigebied van Ruka. 's Avonds kunt u ontspannen in de sauna of jacuzzi. Een selectie van alcoholische dranken in de lodge is inbegrepen. Programma enkel mogelijk vanaf 12 jaar.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 29/12, 02/02 en 09/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/08 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

 

Rust en natuur Short Break

Rust en natuur Shortbreak - 5 dagen
Kom tot rust met een verblijf in een gezellige houten chalet of een luxueuze suite (met jacuzzi op het balkon) omringd door ongerepte natuur. Word één met de natuur en geniet van een heel interessant voordelenpakket.

Extra € 25 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 21/12 en 25/12, 05/01 en 01/03.
Geldig voor alle reservaties tot 01/08 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

 

Rust en natuur Avonturenweek

Rust en natuur Avonturenweek - 8 dagen
Kom tot rust met een verblijf midden de natuur nabij de zuidelijkste fjell van Lapland, gelegen net onder de poolcirkel. U verblijft in een houten chalet, comfortable hotelkamer of Aurora View Suite. Geniet van een interessant voordeelpakket.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind met vertrek op 29/12, 26/01, 02/02, 09/02, 16/02 en 23/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/08 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

 

Ruka Avonturenweek

Ruka Avonturenweek - 8 dagen
Nabij Ruka vindt u één van de mooiste natuurgebieden van Noord-Scandinavië. U verblijft de volledige week in of rond het gezellige skidorpje van Ruka. U heeft de keuze om te verblijven in een hotel aan de voet van de skipistes, een luxe boetiekhotel op de pistes, een glazen villa of in een luxechalet met haard en sauna aan de rand van het dorp. Tijdens de week komen alle typische activiteiten zoals een sneeuwscootersafari, huskytocht en ritje met een rendierslede aan bod. U heeft zelf de mogelijkheid om te overnachten in een sneeuwiglo.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 29/12, 26/01, 02/02, 09/02, 16/02 en 23/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/08 en in combinatie met een Asteria Expeditions chartervlucht.

 

Magische Lofoten & Tromsø

Magische Lofoten & Tromsø - 7 dagen
Tijdens dit 7-daags winterprogramma op de Lofoten (Unesco) verblijft u in een rorbue of typisch houten visserhuisje. Aan de hand van een aantal facultatieve winterexcursies kan u deze idyllische eilandengroep ontdekken. Hierna reist u aan boord van één van de Hurtigruten schepen verder naar Tromsø, het Parijs van het Hoge Noorden. Bovendien is de kans relatief groot dat u tijdens dit programma het feeërieke noorderlicht met uw eigen ogen kan waarnemen. Vanaf december kan u in Tromsø deelnemen aan sneeuwscootersafaris, huskytochten en walvissafaris.

Extra € 50,00 vroegboekkorting per volwassene of € 25,00 per kind. Geldig voor alle reservaties tot 01/08 waarbij het verblijf valt in de periode van 01/10 tot 22/12.
Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind. Geldig voor alle reservaties tot 01/08 waarbij het verblijf valt in de periode van 01/09 tot 30/09 en van 23/12 tot 31/03.

 

Het beste van rond de Noordkaap

Het beste van rond de Noordkaap - 6 dagen
Bezoek tijdens dit programma de Noordkaap, Europa's meest Noordelijk punt. Maar dit programma heeft nog veel meer te bieden zoals king crab vissen, bezoek aan Tromsø, de wonderbaarlijke natuurlandschappen van Lyngen met o.a. een sneeuwscootersafari en huskytocht en nog veel meer. Grote kans om het noorderlicht waar te namen tijdens deze mini rondreis.

Extra € 25,00vroegboekkorting per volwassene en € 12,50 per kind. Geldig voor alle reservaties tot 01/08.

 

Extra vroegboekvoordelen

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten
Ruil uw klassieke skivakantie in voor een aantal dagen ski in Lapland gecombineerd met outdooractiviteiten zoals een sneeuwscootertocht of een huskysafari. De skidorpjes van Levi en Ruka behoren tot de betere skigebieden Fins Lapland. Het zijn van de weinige plaatsen in Finland waar de skipistes tot aan de dorpskern komt. Neem uw eigen skimateriaal kosteloos mee op onze rechtstreekse chartervluchten.

Gratis vervoer van skimateriaal bij reservatie van een programma met als vluchtbestemming Kittilä of Kuusamo.
Kies uit onze begeleide groepsreizen, individuele programma's of voordelige verblijfsformules met verblijf in Levi of Ruka.
Indien u uw skimateriaal wenst mee te nemen, dient dit bij reservatie te worden vermeld (beperkte ruimte). Op de luchthaven zelf kan geen skimateriaal ingecheckt worden.
Enkel geldig indien zowel de heen- als terugvlucht met een Asteria Expeditions chartervlucht gebeurd.
Combinaties mogelijk in 4, 5 of 8 dagen.

Reservatie & informatie

Meer informatie en/of reserveren kan via deze website, per e-mail naar info@asteriaexpeditions.be,
telefonisch op 050/33 25 10 of via uw reisagent.

 


In de kijker

Noordoost-Groenland met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 30 augustus tot 12 september 2021

Myanmar - Ontdek het vergeten paradijs AANRADER
15-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 15 oktober 2020

Sint-Petersburg - Moskou cruise - Volga Dream AANRADER
12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 31 juli 2020

Dubai Wereldexpo AANRADER
4-daags individueel programma, dagelijks vertrek van 20 oktober 2020 tot 3 januari 2021

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent